Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Pastele Orfanilor la Biserica Baptista Eclesia din Timisoara - 13 aprilie 2015

Asociația Evanghelistică și de Caritate ,,lsus Speranța României”, împreună cu Biserica Creștină Baptistă ,,Eclesia” din Timișoara, organizează în a doua zi a Învierii Domnului nostru lsus Hristos, 13 aprilie 2O15, de la ora 10:00, la Biserica,,Eclesia” din Timișoara, situată pe str. Mureș nr. 1-3 (Piața Doina, fostul Cinematograf Unirea),  a XXlV-a  ediție a evenimentului.

,,La crucea lui lsus”, eveniment inițiat de pastorul Petru Dugulescu, pentru aproximativ 200 de copii orfani, din Centrul “Frații lui Onisim” din Timișoara, centrele de plasament din Recaș și Periam, foști copii din centrele de la Găvojdia și Periam și alte centre din Timișoara.                                                    

Toti tinerii și copiii vor participa la un program special de Paște în care vor aduce slavă lui Dumnezeu prin cântecele și poeziile lor. Dorim ca această ocazie să fie pentru ei un eveniment de neuitat, un Paște sărbătorit alături de o familie lărgită și primitoare, unde nu va lipsi un cadou pentru fiecare.

Această sărbătoare se va încheia cu un prânz oferit copiilor prezenți, la Biserica Baptistă nr.2 din Timișoara, situată pe strada Zăvoi nr.I2, de la care nu vor lipsi bucatele traditionale.

« PREV
NEXT »

Niciun comentariu